LEDIGE STILLINGER

Karriere med fokus på ansvar, trivsel og konstant udvikling.

BLIV EN DEL AF INTERDAN

Koncernen tilbyder løbende en række spændende jobs med ansvar, faglige udfordringer og karrieremuligheder i en af branchens ledende og mest innovative, ekspanderende virksomheder.

Med et job hos Interdan følger en lønpakke modsvarende dine kvalifikationer, en attraktiv pensionsordning, omfattende sundhedssikring, populær kantineordning m.m. Du bliver en del af en meget dynamisk organisation i vækst, og vi forventer, at du vil engagere dig aktivt i virksomhedens sociale fællesskab og vores arbejde med at udvikle nye forretningskoncepter.

INTERDAN KARRIEREPORTAL

Uopfordrede ansøgninger
Tak for din interesse for Interdan. For at komme i betragtning til et job i Koncernen bedes du oprette din profil på vores karriereportal, som vi benytter, når vi søger efter mulige kandidater til ledige stillinger i Koncernens selskaber.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på job@interdan.dk

LEDIGE STILLINGER

Når du søger job hos os
Vi gennemgår løbende alle ansøgninger til et job. Er du blandt de bedst kvalificerede kandidater til stillingen, inviteres du til en første samtale hos os. Inviteres du dernæst til en efterfølgende samtalerunde, vil vi forinden bede dig udfylde en personlighedstest, som vi vil tage afsæt i til samtalen, der faciliteres af vores HR-afdeling.