C.A.R.E

”I CARE – YOU CARE – WE CARE”

Kerneværdier

Interdan er en familiefondsejet virksomhed. Hos Interdan sætter vi mennesker i centrum af vores forretning og betragter vores medarbejdere som en del af familien. Hver dag er vi alle med til at videreskrive historien om en af de største og ældste aktører inden for bilimport i Norden.

Men vi løser ikke opgaverne alene. Kun igennem tæt samarbejde, engagerede medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi lykkes med at få hjulene til at køre og sikre fremtiden.

Vi værdsætter vores familie, og det er vigtigt for os, at du gør det samme.

FOKUSOMRÅDER

Hos Interdan kategoriserer vi vores kerneværdier i følgende områder:

Kun de mest fleksible og tilpasningsdygtige virksomheder vil få succes, men vi slipper aldrig det langsigtede mål af syne. Det gode købmandskab, ærlighed og konstant udfordring af os selv og branchen er vores commitment.

Vi udvikler branchens bedste medarbejdere. Kun derigennem kan vi nå vores mål. Vi er ambitiøse, stiller krav og mener, at alle skal bidrage positivt til at udvikle sig selv og vores gode arbejdsplads til glæde for alle. Det er vores ambition, at vi konstant bliver bedre – som mennesker og som virksomhed.

Vi prioriterer vores ansvar over for virksomheden, men vi vil hellere gå på kompromis med afkast end med vores værdier. Det vi siger, er det vi gør, og vi tror på, at vi kommer længst med at opføre os ordentligt. Respekt og høj grad af integritet er bindeleddet i vores arbejde og organisation, og det vil hjælpe os med at træffe de rigtige beslutninger i enhver henseende. Det er vores fælles ansvar.

Vi elsker det, vi laver. Begejstring i hverdagen er essentiel i Interdan. Er du ikke begejstret, vil vi gerne udfordres på dette, ligesom vi gerne vil udfordre dig på, hvordan du bidrager til at få begejstring ind i din hverdag og ind i dit arbejde. Et positivt sind, en dedikeret indsats og evnen til konstant at udfordre den måde, vi arbejder på i hverdagen, er i vores optik nøglen til succes.