JOB OG KARRIERE

”I Interdan Koncernen har vi altid fokus på at skabe de bedste forudsætninger for en forandringsparat virksomhedskultur“.
Maria Bruun

Interdan som arbejdsplads

Hver dag er vi alle med til at videreskrive historien om en af de største og ældste aktører inden for bilimport i Norden. Men vi løser ikke opgaverne alene. Kun igennem tæt samarbejde, engagerede medarbejdere og stærke samarbejdspartnere vil vi lykkes med at få hjulene til at køre og sikre fremtiden.

Hos Interdan lægger vi vægt på at skabe et godt arbejdsmiljø, bl.a. ved at optimere trivsel og sikkerhed. Vi tilbyder en arbejdsplads med et meningsfuldt og udviklende miljø, hvor medarbejderne er med til at forme deres egen arbejdssituation og deltage i udviklingsarbejdet.

Vil du også være en del af Interdan?

Hos Interdan søger vi jævnligt medarbejdere. Du kan holde dig ajour her på siden, som vi løbende opdaterer. Hvis du har spørgsmål, kan du sende dem på job@interdan.dk.


FAKTA

Medarbejdere
350

Hovedkontor
Glostrup

Øvrige kontorer
Hellerup, Greve og Malmø

Interdan Holding-koncernen omfatter i dag bl.a. følgende selskaber
Interdan Invest A/S, Interdan Bil A/S, K.W. Bruun Import A/S (Peugeot, Citroën og DS i Danmark), K.W. Bruun Autoimport AB (Peugeot og DS i Sverige), K.W. Bruun Logistik A/S, K.W. Bruun Automotive A/S (Opel i Danmark), K.W. Bruun Automotive AB (Opel i Sverige), K.W. Bruun Logistik AB, MMC Danmark A/S (Mitsubishi), Interdan Leasing A/S, Interdan NxT A/S, Bilabonnement A/S, Auto.nu A/S og Quickpoint.