NxT

Digital innovation, der er på forkant med fremtiden.

Fremtiden er nu

Med primær fokus på mobilitet beskæftiger Interdan NxT A/S sig med udvikling af digitale forretningskoncepter, der imødekommer tidens nye trends og forbrugermønstre.

Vi arbejder målrettet på konstant at være en del af fremtiden, og udfordrer derfor os selv og den eksisterende teknologi for at udvikle værdiskabende løsninger. Og samtidig tænker og agerer vi hurtigt for at gribe og opnå de konkurrencemæssige fordele, der følger med den digitale udvikling.

Blandt andet udvikler vi selv løsninger inden for:

  • Den Digitale Forhandler: Digital transformation af den traditionelle bilhandel
  • CRM: Tiltrække, fastholde og styrke kunderelationer
  • Marketingautomation: Effektiv markedsføring på flere on-line kanaler
Innovativt bilkoncept

Som et eksempel herpå blev et helt nyt og innovativt online bilkoncept etableret i 2016. Bilabonnement A/S gjorde som de første det muligt at holde bil på abonnementsbasis. Med få betingelser, en kort bindingsperiode og en fast månedlig ydelse henvender Bilabonnement sig til alle, der ønsker at have bil på fleksible, overskuelige og gennemsigtige vilkår.


Sælg brugt bil online – trygt og enkelt

I september 2019 blev auto.nu lanceret. Det helt nye univers, der forener det bedste fra bilforretningen med de muligheder, den digitale udvikling skaber. Her gøres processen ved et bilskifte så let og overskuelig som muligt og kombineres med et højt serviceniveau, som skaber stor tryghed for kunden hele vejen igennem.